Events

9 Mar 2019

Boksgala Kortrijk

XXL zaal in Xpo Kortrijk vormt op 09 maart het strijdtoneel naar aanleiding van de verdediging van de wereldtitel boksen van Delfine Persoons. De imposante XXL zal die avond samen met het Meeting Center, met een capaciteit van 2000 personen, het decor vormen voor een prachtige en unieke beleving. We bieden u een spreiding aan over een middenplein, staan & zitplaatsen bij de ring, tribune plaatsen, een vip café en VIP lounge met maximum 400 personen.

15 Jun 2018

Duivels Kortrijk

Kom de Red Devils mee aanmoedigen op ons Duivels plein (NIEUWE locatie binnenkort bekend!) en beleef de ambiance tijdens de live uitzendingen op groot scherm!

 

Gratis toegang tot een machtig sfeervol spektakel op het Kortijkse Schouwburgplein.

Altitude

Dit unieke concept biedt u verspreid over drie dagen totaal verschillende events met hun eigen specifieke publiek. Waar de klassieke netwerk-evenementen stoppen gaan wij door.
1 locatie, 3 dagen, 3 x verschillend ondernemend doelpubliek, 3x een gewijzigd concept.

 

Een héél origineel NETwerk event! Een klassevolle DEBAT avond met toppers als gastsprekers.


klik op de link voor alle info en concept beschrijving per dag.

L'infini

L'Infini is zeer rustig gelegen in een gehucht met een prachtig uitzicht over de streek. Het is een nieuwbouwwoning met aanpalende studio die zeer gezellig werd ingericht. Relax in het overloop zwembad en laat je verrassen door al het moois dat de natuur te bieden heeft.

 

Terras (180m² waarvan 30m² overdekt) met tuinmeubels, parasol, 8 ligzetels en barbecue. Living met zithoek, flat screen, TV Vlaanderen, hi-fi en kachel. Open ingerichte keuken met Amerikaanse koelkast, barstoelen, gasfornuis, elektrische warmeluchtoven, dampkap, microgolfoven, vaatwasmachine, koffiezet, Senseo, broodrooster, elektrische fruitpers en mixer. Aparte berging met wasmachine, droogkast, strijkijzer- en plank en stofzuiger.