Running

22 Jun 2019

Midzomerrun 2019

Dit jaar op Zaterdag 22 Juni 2019 laten we opnieuw een collone van honderden lopers los langs een uniek parcours van 5 of 10 kilometer doorheen het historisch stadscentrum van Kortrijk.

 

We doen er alles aan om u een unieke run aan te bieden waarin beleving centraal staat. We blijven investeren in een steeds beter evenement voor zowel de deelnemer als de toeschouwer, met veel randanimatie voor en naa de run, mooi gadget, etc.

16 Dec 2018

Kerstloop Kortrijk

Voor de eerste maal wordt er in Kortrijk een recreatieve kerstloop georganiseerd. Dit op 16 December om 10u30.

 

Dit wordt een must voor iedereen die van Kortrijk is en van de kerstsfeer houdt (en alle anderen). 

 

De Kerstloop is een loopevenement. We voorzien speciaal voor jullie een kort maar supergezellig parcours langs de Kerstmarkt in Kortrijk.

 

We nodigen daarom iedereen uit om na de inspanning nog na te ontspannen langs de vele kraampjes of om te gaan shoppen want de winkels in Kortrijk zijn open!!

 

Bij ons is de sport geen DOEL maar een TOOL om gezonde fun te beleven.

En doet tevens eens deugd om er dan met gerust gemoed tijdens de feestdagen in te vliegen. 

 

We zien elkaar op 16 December, we geven de start om 10u30!!!

Woodstoxx challengerun

Planning: zondag 25 maart 2018

 

Na de organisatie van de vorige edities van de Challengerun gaan we de ingeslagen weg verder met opnieuw enkele kleine aanpassingen!

 

Dit wordt een must voor iedereen die van Kortrijk houdt (en alle anderen) en die de binnenstad op een totaal andere manier wil ‘leren kennen’.

De basis van dit concept is de eerder gekende “Urban Trail” formule … maar anders …

 

De Challengerun is een loopevenement.Maar niet zoals jij het kent. De Kortrijk Challengerun draait om de beleving en een bijzondere ervaring, je komt op plaatsen en loopt door gebouwen waar je misschien nog nooit bent geweest of toch zeker niet hebt GELOPEN en bovenop dit alles plaatsen we hier en daar enkele 'artificiële' hindernissen waarbij de FUN opnieuw voorop staat!