Running

NIEUW 2018: Dé No Nonsense Race !

Binnenkort lanceren we hier een totaal NIEUW spektakel!
En dat het een no nonsense spektakel zal zijn staat nu reeds vast. Een nieuw concept in zuid west-vlaanderen op een super locatie!. Een spectaculaire beleving waarbij er sowieso een initiatie-run zal zijn, een kids-run, open voor scholen, een bedrijven spektakel als een event met grote beleving voor iedereen!

Veel avontuur, voor iedereen toegankelijk, opnieuw met heel veel opzwepende muziek, ...
Soit, volg ons zeker op Facebook om het hier als eerste te weten te komen!
planning in de zomer 2018!

Woodstoxx challengerun

Planning: zondag 25 maart 2018

 

Na de organisatie van de vorige edities van de Challengerun gaan we de ingeslagen weg verder met opnieuw enkele kleine aanpassingen!

 

Dit wordt een must voor iedereen die van Kortrijk houdt (en alle anderen) en die de binnenstad op een totaal andere manier wil ‘leren kennen’.

De basis van dit concept is de eerder gekende “Urban Trail” formule … maar anders …

 

De Challengerun is een loopevenement.Maar niet zoals jij het kent. De Kortrijk Challengerun draait om de beleving en een bijzondere ervaring, je komt op plaatsen en loopt door gebouwen waar je misschien nog nooit bent geweest of toch zeker niet hebt GELOPEN en bovenop dit alles plaatsen we hier en daar enkele 'artificiële' hindernissen waarbij de FUN opnieuw voorop staat! 

23 Jun 2018

Midzomerrun

We doen er alles aan om u een unieke run aan te bieden waarin beleving centraal staat. We blijven investeren in een steeds beter evenement voor zowel de deelnemer als de toeschouwer, met veel randanimatie voor en na de run, mooi gadget, etc.